Gombás kávé?

Biztosan megfogalmazódik bennetek egy kérdés, hogy miért gombás a kávé, és miért ezt iszom? 
Ha megtiszteltek azzal, hogy elolvassátok az írásom, már meg is kaphatjátok a választ.
 
A gyomorégés volt az oka annak, hogy elkezdtem kutakodni olyan kávé után, amit én is ihatok, így találtam rá a ganodermás kávéra...

Miért gombás? A válaszom nagyon egyszerű,  számomra ez hozta el a sikert, végre gyomorégés nélkül kávézhatok!


Sikerült végre találnom egy kávét, amitől nem ég a gyomrom, nem löki fel a vérnyomásom, és csak hab a tortán, hogy a kávézásommal még pénzt is kereshetek!

Bennünket - kávéfogyasztókat összeláncol egy egészen különleges kapocs, mégpedig az, hogy imádjuk a kávét, a  kapocs, ami nem más, mint a kávézás öröme. Mindannyian jól ismerjük azt az  érzést, amikor végre a kezünkben van a kedvenc csészénk a finoman illatozó kávéval. Mi fanatikus kávé "pusztítók" alig várjuk azt a kellemes bizsergető érzést, amit az első korty után érezhetünk. A kávézás egy meghitt pillanat.

Egy ganodermás kávé fogyasztása pedig még ennél is több,  jóval többet ad!

 

A kávézás öröm, egy életérzés, én mindig mondom, hogy "Kávé nélkül nem élet az élet!"

Ha kávét iszom, megnyugszom, és érzem, hogy aktívabb leszek. Biztosan Te is éreztél már ilyet, talán számodra is ismerős ez az érzés. Könnyeben indul a nap, vidámabbak a reggelek, egyszerűen csak szép az élet! - nekem sokszor ez is elég. 

Az, hogy a Ganodermás kávéért ennyire oda vagyok, annak az az oka, hogy a kávé bizonyítottan fokozza az éberséget jó hangulatot varázsol, nem ég tőle a gyomrom, nem löki fel a vérnyomást. Mindemellett tele van sok hasznos ásványi anyaggal, tartalmaz foszfort,  káliumot, kalciumot, magnéziumot.

Azért arra is ügyelnünk kell, hogy a kávé mértéktelen fogyasztását kerüljük, mert az  meg már  egészségügyi kockázatot okozhat. 
 

Kávézni egészségesen?


Abban ugye egyetérthetünk, hogy az egészségünk megóvása mindennél fontosabb!

Ezért aztán felvetődik a kérdés, mennyi az optimális, mennyit lehet  a kávéból fogyasztani. Ez szerintem egyénfüggő, így aztán igen nehéz  megmondani, hány csészével ihatunk meg, hogy ne ártsunk magunknak.

Ihatjuk a kávét azért is, mert egyszerűen imádjuk az ízét, és a hozzá kapcsolódó rituálét, (Kávé, cigi) -van ilyen.  Hála az égnek ennek a kettősnek sosem éreztem hiányát. Nekem csak a kávé hiányzott, amikor az orvosok eltiltottak tőle, de az nagyon!  Ha már valaki így jár, mint én, hogy egészségügyi okokból megtiltja az orvos a kávézást, vagy nem érzi ugyanazt az energiát a csésze finom kávé  elfogyasztása után, netán megemelkedik a vérnyomása, szaporábban ver a szíve, sőt még a gyomra is ég, akkor lehet, hogy itt az ideje a váltásnak.

Van vesztenivalód? -szerintem nincs, hiszen  nem kell mást tenni, csak lecserélni a régit egy újabbra, egy egészséges lúgosító gyógygombás, Ganodermás kávéra!

Na de milyen is az a gyógygombás kávé?

Hogy kerül gomba a kávéba? Milyen íze lehet? - kérdezhetitek sokan. 

A kérdés jogos! Felvetődhet a gondolat, már megint egy ihatatlan vacakot akarnak rám sózni!

Ha így gondolod, azt kell mondjam, egy kóstolást megér, mert egy igen finom és jóízű, gombaíztől mentes kávét kóstolhatsz, ami még ráadásként egészséges is, hisz lúgosít. 

Az íze szinte a megtévesztésig hasonlít a hagyományos kávéhoz! A kedvencem! Legyen a TE kedvenced is! 

A ganoderma nem maga a kávé, hanem egy speciális, a keleti gyógyászatban is több ezer éve használt gyógygomba, amit minőségi, arabica kávéval kevertek össze. A hagyományos kávékhoz hasonlóan itt is többféle íz közül válogathatunk, így aztán előfordulhat, hogy több kávét is meg kell kóstolnod, mire megtalálod az igazit, a kedvedre valót.

Miért jobb ez a kávé, mint a hagyományos, miben kapunk többet?

A ganoderma, vagy más néven pecsétviaszgomba nem más, mint egy több ezer éve használt gyógynövény, ami nagyon sok pozitív hatással rendelkezik.

Ez a kávé megoldást jelenthet a reflux betegséggel küzdő embereknek, (sajnos ide tartozom én is) hiszen szinte nulla savtartalommal rendelkezik, így nem irritálja, égeti a gyomrot. Ezen kívül a magas vérnyomással küzdő betegeknek is megoldást jelenthet, hiszen ha ganodermás kávét iszol, nem pumpálja fel a vérnyomást. Méregteleníteni szeretnél, de nem akarsz  lemondani a kávéról? -akkor is ihatod!   

A hagyományos feketéhez hasonlóan magas antioxidáns tartalommal bír, ami segíthet a fiatalosnak maradni,  és mindezt mellékhatások nélkül.

 Ha úgy gondolod, hogy készen állsz megtapasztalni ezt az élményt, akkor próbáld ki Te is! 

Nem fogod megbánni!

Nézd meg kínálatunkat itt! >>