Gombás kávé?
Miért gombás? A válaszom nagyon egyszerű, számomra ez hozta el a sikert, végre gyomorégés nélkül kávézhatok!
Sikerült végre találnom egy kávét, amitől nem ég a gyomrom, nem löki fel a vérnyomásom, és csak hab a tortán, hogy a kávézásommal még pénzt is kereshetek!
Bennünket - kávéfogyasztókat összeláncol egy egészen különleges kapocs, mégpedig az, hogy imádjuk a kávét, a kapocs, ami nem más, mint a kávézás öröme. Mindannyian jól ismerjük azt az érzést, amikor végre a kezünkben van a kedvenc csészénk a finoman illatozó kávéval. Mi fanatikus kávé "pusztítók" alig várjuk azt a kellemes bizsergető érzést, amit az első korty után érezhetünk. A kávézás egy meghitt pillanat.
Egy ganodermás kávé fogyasztása pedig még ennél is több, jóval többet ad!
A kávézás öröm, egy életérzés, én mindig mondom, hogy "Kávé nélkül nem élet az élet!"
Ha kávét iszom, megnyugszom, és érzem, hogy aktívabb leszek. Biztosan Te is éreztél már ilyet, talán számodra is ismerős ez az érzés. Könnyeben indul a nap, vidámabbak a reggelek, egyszerűen csak szép az élet! - nekem sokszor ez is elég.
Az, hogy a Ganodermás kávéért ennyire oda vagyok, annak az az oka, hogy a kávé bizonyítottan fokozza az éberséget jó hangulatot varázsol, nem ég tőle a gyomrom, nem löki fel a vérnyomást. Mindemellett tele van sok hasznos ásványi anyaggal, tartalmaz foszfort, káliumot, kalciumot, magnéziumot.
Azért arra is ügyelnünk kell, hogy a kávé mértéktelen fogyasztását kerüljük, mert az meg már egészségügyi kockázatot okozhat.Kávézni egészségesen?
Abban ugye egyetérthetünk, hogy az egészségünk megóvása mindennél fontosabb!
Ihatjuk a kávét azért is, mert egyszerűen imádjuk az ízét, és a hozzá kapcsolódó rituálét, (Kávé, cigi) -van ilyen. Hála az égnek ennek a kettősnek sosem éreztem hiányát. Nekem csak a kávé hiányzott, amikor az orvosok eltiltottak tőle, de az nagyon! Ha már valaki így jár, mint én, hogy egészségügyi okokból megtiltja az orvos a kávézást, vagy nem érzi ugyanazt az energiát a csésze finom kávé elfogyasztása után, netán megemelkedik a vérnyomása, szaporábban ver a szíve, sőt még a gyomra is ég, akkor lehet, hogy itt az ideje a váltásnak.
Van vesztenivalód? -szerintem nincs, hiszen nem kell mást tenni, csak lecserélni a régit egy újabbra, egy egészséges lúgosító gyógygombás, Ganodermás kávéra!Na de milyen is az a gyógygombás kávé?
Hogy kerül gomba a kávéba? Milyen íze lehet? - kérdezhetitek sokan.
A kérdés jogos! Felvetődhet a gondolat, már megint egy ihatatlan vacakot akarnak rám sózni!Az íze szinte a megtévesztésig hasonlít a hagyományos kávéhoz! A kedvencem! Legyen a TE kedvenced is!
A ganoderma nem maga a kávé, hanem egy speciális, a keleti gyógyászatban is több ezer éve használt gyógygomba, amit minőségi, arabica kávéval kevertek össze. A hagyományos kávékhoz hasonlóan itt is többféle íz közül válogathatunk, így aztán előfordulhat, hogy több kávét is meg kell kóstolnod, mire megtalálod az igazit, a kedvedre valót.
Miért jobb ez a kávé, mint a hagyományos, miben kapunk többet?
A ganoderma, vagy más néven pecsétviaszgomba nem más, mint egy több ezer éve használt gyógynövény, ami nagyon sok pozitív hatással rendelkezik.
A hagyományos feketéhez hasonlóan magas antioxidáns tartalommal bír, ami segíthet a fiatalosnak maradni, és mindezt mellékhatások nélkül.
Ha úgy gondolod, hogy készen állsz megtapasztalni ezt az élményt, akkor próbáld ki Te is!
Nem fogod megbánni!