Kávék, teák, italok, élelmiszerek

IGYÁL EGY CSÉSZÉVEL AZ EGÉSZSÉGEDÉRT!Ha nem akarsz lemondani a kávézás öröméről, de az egészségedre is szeretnél figyelni, a megoldást itt találod!

A DXN-nél a Brazíliából származó kiváló minőségű arabica kávéhoz Ganoderma-kivonatot kevernek, így egy olyan élvezeti cikk válik elérhetővé, amely a Ganoderma gomba jótékony hatásának köszönhetően nem csak ízében, hanem a szervezetre gyakorolt pozitív tulajdonságaiban is egyedi.

A DXN részéről egy óriási ötlet volt, hogy egy olyan napi fogyasztási (élvezeti) cikkhez keverte hozzá a szervezetünk számára oly fontos alkotóelemeket tartalmazó Ganoderma gombát, ami biztosan nem fog kimaradni a mindennapi életünkből. 

A DXN a világ legnagyobb Ganoderma gyógygomba termelője, és egyben a legnagyobb Ganoderma kávét gyártó vállalata. Termékeit 180 országban, közel 8 millió elégedett törzsvásárló és környezete fogyasztja nap mint nap.

A DXN Ganoderma tartalmú kávéi a legjobb minőségű kávébabból készülnek és nem tartalmaznak mesterséges színezéket, tartósítószert és ízfokozókat. Az alapja kézzel szüretelt, prémium minőségű arabica kávé, amihez a még intenzívebb ízhatás elérése érdekében egy kevés robusta kávét adagolnak.

Hogyan kerülhetett egy kávé nevébe a Lingzhi szó? Ez egy kínai szó, ami a Ganoderma gomba kínai neve.

A Ganodermát magyarul pecsétviaszgombaként ismerjük. 

Most beszéljünk arról, hogy miért került a kávéba gyógygomba? A Ganoderma többek között a kávé élénkítő hatására van befolyással, ami így nem hirtelen tapasztalható, és nem is múlik el nagyon gyorsan, hanem lassan elnyújtva, délutánig kitarthat. Az íze majdnem ugyanolyan, mint a hagyományos, megszokott kávéké, de szerintem finomabb, ezért az élvezeti értéke is százszázalékos.

A Ganoderma többek között a kávé élénkítő hatására van befolyással, ami így nem hirtelen tapasztalható, és nem is múlik el nagyon gyorsan, hanem lassan elnyújtva, délutánig kitarthat. Az íze majdnem ugyanolyan, mint a hagyományos, megszokott kávéké, de szerintem finomabb, ezért az élvezeti értéke is százszázalékos.

Ezen okokból kifolyólag ma már egyre többen fogyasztanak étrend-kiegészítőket.

Viszont szintén sokan vannak, akiknek nagyon nehéz rászokni arra, hogy rendszeresen, reggel és este, étkezés előtt vagy után elfogyasszák a napi kapszulákat, teákat, vitaminokat. Sokan vannak, akik elfelejtik ezt.

Van egy kérdésem: Te hallottál már olyat, hogy egy kávéfogyasztó elfelejtette meginni a kávéját? Szerintem ilyen ember nem létezik! 
Mit szólsz ahhoz a zseniális újításhoz, hogy az étrend-kiegészítő egy jelentős része benne van a kávéban?

Egészen észrevétlen, de zseniális megoldás!


A forgalmazás megkezdése óta több érdekes megfigyelés látott napvilágot. A legjelentősebb ezek közül, a korábban hagyományos kávék fogyasztása után jelentkező gyomorégés elmaradása. De hallottunk arról, hogy kevesebb alvással is kipihentebben ébrednek, akik DXN kávét fogyasztanak. A legszembetűnőbb az, hogy néhány heti fogyasztást követően mindenki észrevesz valamilyen pozitív hatást, amit korábban nem tapasztalt. 


Aki DXN kávét fogyaszt, nem felejt el gondoskodni az egészségéről, annak megfelelő támogatásáról!
A DXN kávéi instant kávék, meleg vízben nagyon könnyedén feloldódnakA praktikus csomagolásnak köszönhetően bárhová magunkkal vihetjük, és bárhol élvezhetjük a kedvenc kávénkat, hiszen csak egy csésze forró vizet kell kérnünk hozzá.

Egyre többen cserélik le a korábban megszokott kávéjukat a DXN által kínált finomságok valamelyikére. 

A Wikipédián olvasható:
"Instant kávénak az azonnal oldódó kávét nevezzük, ez ma az egyik legelterjedtebb módja a kávékészítésnek. Sokan kételkednek benne, de valójában az instant kávé 100% kávéból készül, nincsenek benne hozzáadott anyagok.
"Instant kávénak az azonnal oldódó kávét nevezzük, ez ma az egyik legelterjedtebb módja a kávékészítésnek. Sokan kételkednek benne, de valójában az instant kávé 100% kávéból készül, nincsenek benne hozzáadott anyagok.
A DXN kávéi ebbe a kategóriába tartoznak. Bár vízben oldódó, tehát instant kávéval van dolgunk, mégis inkább finomra őrölt kávéporra emlékeztet a látvány. Érdemes illatmintát is venni, ami garantáltan beindítja a nyálelválasztást.
A bizonyíték, hogy élvezeti értékre azonos minőséget kapunk, éppúgy mint a kifőzött kávé esetében, elkészítés után a csészénkben gőzölgő élénkítő ital tetején látható sűrű krém.

Ugyancsak a Wikipédián található ez a leírás:

"A megfelelő minőségű kávéból készített espresso tetején 2-4 mm vastagságú, hosszabb ideig megmaradó sűrű krém (crema) képződik."

A DXN kávék is rendelkeznek ezzel a képességgel. A DXN által előállított és forgalmazott ganodermás kávék hatékonyságának titka a koncentrátumban rejlik. A DXN ugyanis 20 kg ganoderma gyógygombából 1 kg hatóanyagot állít elő, és csak a hatóanyag kerül bele a termékekbe.

Hallgasd meg a videót, kiderül miért jó választás a Ganodermás kávé!

A DXN kávéi 2009 óta kaphatók Magyarországon  


Első alkalommal érdemes a kávét az alábbiak szerint elkészíteni:

  1. Töltsön a megszokott kávéscsészéjébe annyi forró, legfeljebb 80 fokos vizet (a presszó kávé adagja 1/2 dl), amennyi kávét csészéjébe szokott tölteni.
  2. Nyisson ki egy kis kávéstasakot, és egy kis kávéskanállal, kezdje a forró vízbe adagolni. Érdemes szemügyre venni a tasakban található Ganoderma kivonatot tartalmazó kávéport. Bár vízben oldódó, tehát instant kávéval van dolgunk, mégis inkább finomra őrölt kávéporra emlékeztet a látvány. 
  3. Első alkalommal javasolt többször megkóstolni a készülő, élénkítő italt, hogy a megszokott koncentrátumot állíthassa elő. Látni fogja, hogy a kávépor kiválóan oldódik, akár keverés nélkül is a vízben. A kész kávéital pontosan olyan jegyeket hordoz, mint a kotyogós kávéfőzőből, vagy kapszulás kávégépből kifolyó kávék. A csésze oldalánál látható, a csak valódi kávékra jellemző, arany színű karima.

Nem tilos ízesíteni!


Örömhírt közölhetek   azokkal, akik a kávét ízesítve, cukorral, mézzel, tejjel, tejszínnel, tejszínhabbal, vagy bármi mással szeretik ízesíteni.

A DXN  kávéit az alapízesítésen felül, saját ízlésünknek megfelelően ízesíthetjük.

Nyáron kitűnő jegeskávét készíthetünk belőle, míg télen forró italként fogyaszthatjuk.

Az elkészítésében csak a fantáziánk szabhat határokat.

Magyarországi termékkínálatunkban jelenleg kilenc kávéspecialitás szerepel.

A DXN által előállított kávék legtöbbje tartalmazza a Ganodermát, de van néhány olyan kávékülönlegesség, amely kilóg a sorból.A Maca Vita Cafe Ginszeng (Panax ginseng) port, Maca (Lepidium mayenii) port és Ganoderma-kivonatot tartalmaz. 

A Maca EuCafe nem tartalmaz ganoderma-kivonatot, viszont tartalmaz Maca (Lepidium mayenii) port.

Milyen kiszerelésben kaphatók a termékek? Általában egy zacskóban/dobozban 20 tasak kávé található, és egy tasakból kb. 2-3 adag kávé készíthető attól függően, hogy erősebb, vagy gyengébb kávét készítünk. 

A hazai fogyasztói visszajelzések alapján egy zacskó/doboz kávé kb. 40-50 adag ital elkészítéséhez elegendő.

                Kóstold meg a DXN prémium minőségű kávéit, teáit, kakaóját, italokat, élelmiszereket és élvezd a különbséget!


DXN Lingzhi Black Coffee 

A DXN Lingzhi feketekávé egyedi recept alapján, a legjobb minőségű instant kávéból készül mely ganoderma-kivonatot is tartalmaz. A DXN Lingzhi feketekávé cukormentes és azok számára is ajánlott, akik csökkenteni kívánják a szervezetbe bevitt cukor mennyiségét.

20 tasak x 4,5 g


DXN Lingzhi Coffee 3 in 1 EU 

A DXN Lingzhi Coffee 3 az 1-ben EU, egy csésze tejes, selymes és finom kávé. A DXN Lingzhi kávé 3 az 1-ben EU a legjobb minőségű kávébabból és 100%-os tisztaságú lingzhi-ből készül, különleges eljárással. Nem tartalmaz mesterséges színezőanyagokat és tartósítószereket.

20 tasak x 21 g


DXN Cream Coffee 

A DXN Cream Coffee a 2 az 1-ben a legjobb minőségű instant kávéból és ganoderma-kivonatból készül, amihez a hozzáadott tejpor biztosítja a lágy, selymes ízt. Azok számára is ideális, akiknek a cukorbevitelre vigyázniuk kell.

20 tasak x 14 gZhi Mocha 

A DXN Zhi Mocha a Linghzi kávé egyik típusa, melyet a kávé azon szerelmeseinek készítettünk, akik a csokoládét is kedvelik. Az aromákban gazdag Zhi Mocha válogatott kávészemekből készült instant kávépor, ganodermakivonat és kakaópor keveréke.

20 tasak x 21 g


DXN Maca Vita Café 

A nagysikerű Maca Vita Café az európai piac igényeinek megfelelően instant kávéport, ginszeng (Panax ginseng) port, Maca (Lepidium meyenii) port és Ganoderma-kivonatot tartalmaz. Az élvezeti értékét nádcukor és növényi eredetű (kókusztejpor) kávékrémpor növeli.

20 tasak x 21 gDXN Maca EuCafé 

Töltődj fel, egy kiváló kávéval! Ez a termék tökéletes keveréke a Maca (Lepidium meyenii) pornak, a kávékrémpornak, a nádcukornak és a kiváló minőségű instant kávépornak. Az ízletes és aromás kávéízzel együtt a DXN Maca EuCafé egy ellenállhatatlan természetes ital!

20 tasak x 21 g


Zhi Cafe Classic

A ZhiCafe Classic Ganoderma-kivonatból és tökéletesen pörkölt kávébabból készült. Ez a kellemesen lágy ízű, élvezetesen telt aromájú ital kiváló választás lehet a reggeli első csésze kávéhoz. A frissen pörkölt kávé íze és aromája teljes mértékben el fogja bűvölni.

20 tasak x 20 gDXN White Coffee Zhino 

A DXN új, hívogató illatú kávékülönlegessége, az eredeti olasz cappuccino aromáját idézi. A DXN White Coffee Zhino a cappuccino rajongóinak az új kedvence lesz. A kiváló minőségű instant kávé, kávékrémpor és a Ganoderma-kivonat harmonikus keveréke, melyet egy selymes lágy habréteg koronáz.

12 tasak x 28 g


DXN Cocozhi 

A DXN Cocozhi a legjobb kakaóból készül Ganoderma-kivonattal. Fogyasztásra kész italpor formájában kínáljuk, mely csokoládés ízzel kényezteti Önt. A kiváló kakaóaromán kívül a Ganoderma fogyasztásából származó előnyöket is élvezheti. Csak öntse egy csésze forró vízbe, keverje meg, és máris élvezheti a frissítő italt!

20 tasak x 32gDXN Reishi Gano tea

A DXN Reishi Gano tea nemcsak egy fekete tea előnyös tulajdonságaival rendelkezik, kiváló minőségű Ganoderma-kivonatot is adtunk hozzá. Igazi frissítő ital akár hidegen, vagy melegen fogyasztható. Nem tartalmaz tartósítószert, mesterséges ízesítőanyagokat, színezékeket sem egyéb adalékanyagot.

20 tasak x 2 g


DXN Spica tea 

A Spica tea négy különböző gyógynövény, közönséges gyíkfű, egzotikus ízű mandarinhéj, frissítő mentalevél és édesgyökér, valamint Ganoderma gomba keveréke. Nem tartalmaz koffeint, tartósítószert, mesterséges aromákat, színezékeket vagy egyéb adalékokat.

20 tasak x 5 gDXN Lemonzhi

A wellness trendekkel összhangban a DXN bevezette a DXN Lemonzhi-t, az egészséges frissítő ízletes italt, mellyel könnyebben indíthatod a napod, vagy akár délutáni frissítőként is remekül szolgál. A DXN Lemonzhi italt Ganoderma-kivonattal, feketetea-kivonattal és citrommal dúsítottuk, hogy megadja neked a szükséges energiát egész napra.

20 tasak x 22 g
ZHI CA PLUS 10 tasak x 9,5 g

A DXN Zhi Ca Plus aromákban gazdag, kávéval ízesített édesség, melyet olyan fogyasztóknak készítettünk, akik korlátozni szeretnék a szervezetbe bevitt cukor mennyiségét. Kiváló minőségű, válogatott kávészemekből készült, melyet kiegészítettünk a ganodermakivonat jótékony tulajdonságaival.DXN LINGZHI BLACK COFFEE MEGAPACK

1 csomag x 400 g

A DXN Linghzi feketekávé egyedi recept alapján, a legjobb minőségű instant kávéból és ganodermakivonatból készül. A DXN Linghzi feketekávé cukormentes, és azok számára is ajánlott, akik csökkenteni kívánják a szervezetbe bevitt cukor mennyiségét.
DXN LINGZHI COFFEE 3 IN 1 EU MEGAPACK

1 tasak x 1000 g

A DXN Lingzhi Coffee 3 az 1-ben EU, egy csésze tejes, selymes és finom kávé. A DXN Lingzhi kávé 3 az 1-ben EU a legjobb minőségű kávébabból és 100%-os tisztaságú lingzhi-ből készül, különleges eljárással. Nem tartalmaz mesterséges színezőanyagokat és tartósítószereket.DXN ZHI MOCHA MEGAPACK

1 csomag x 1000 g

A DXN Zhi Mocha a Linghzi kávé egyik típusa, melyet a kávé azon szerelmeseinek készítettünk, akik a csokoládét is kedvelik. Az aromákban gazdag Zhi Mocha válogatott kávészemekből készült instant kávépor, Ganodermakivonat és kakaópor keveréke.DXN COCOZHI MEGAPACK

1 csomag x 1000 g

A DXN Cocozhi a legjobb kakaóból készül Ganoderma kivonattal. A kiváló kakaóaromán kívül a Ganoderma fogyasztásából származó előnyöket is élvezheti. Csak öntse egy csésze forró vízbe, keverje meg, és máris élvezheti a frissítő italt, melyet az egész család fogyaszthat!DXN L-VEGMIX 10 tasak x 27 g

A DXN L-Vegmix dehidratált zöldségkeverékeket és datolyát tartalmaz.

Amit az L-Vegmixről tudni érdemes:
* 100% természetes összetevők
* Nem tartalmaz hozzáadott tartósítószereket, színezékeket, vagy hozzáadott adalékanyagokat
* Nem tartalmaz hozzáadott sótDXN MORINZHI 700 ml

DXN Morinzhi friss Morinda citrifoliából (ismertebb nevén Noni gyümölcsből) készül. Szigorú felügyelet és irányítás mellett dolgozzák fel, hogy 100%-osan tiszta és természetes legyen, és egyben a jótékony tápanyagokat is megtartsa. Élvezze a DXN Morinzhit szeretteivel a jó egészség és a vitalitással teli élet érdekében!SPIRULINA CEREAL 30 tasak x 30 g

A spirulina széles körben ismert mint kiegyensúlyozott táplálék, a magas rosttartalmú gabonaféléket pedig minden élelmezéstudományi szakértő javasolja. A DXN Spirulina gabonapehely kiváló minőségű gabonából és spirulinaporból készül, így az egyik legjobb, könnyen elérhető tápanyagforrás.MORINZHI 285 ml

DXN Morinzhi friss Morinda citrifoliából (ismertebb nevén Noni gyümölcsből) készül. Szigorú felügyelet és irányítás mellett dolgozzák fel, hogy 100%-osan tiszta és természetes legyen, és egyben a jótékony tápanyagokat is megtartsa. Élvezze a DXN Morinzhit szeretteivel a jó egészség és a vitalitással teli élet érdekében!
DXN VINAIGRETTE 700 ml

A DXN Vinaigrette a hagyományos erjesztéssel készül így nyeri különleges ízvilágát, és magas minőségét.
Csomag mérete: 700 ml / palack
DXN ROSELLE JUICE 285 ml

 Ezt a gyümölcslevet a Roselle-csészelevelek kivonatából állítják elő. A DXN Roselle gyümölcslé egy finom frissítőital, mely ideális egészséges jégkrémek, dzsemek és zselék készítéséhez is. Frissítsd fel magad a  DXN Roselle itallal!


DXN ZHI MINT PLUS 10tasak x 25 g

Torokirritáció? Rossz lehelet? A DXN bemutatja az innovatív Zhi Mint Plus-t. Ha bekapunk egyet, azonnal érezhető jeges hűvössége és nyugtató hatása. Nem csak a köhögést szünteti meg, hanem fogyasztásával frissnek és magabiztosnak érezhetjük magunkat.DXN BIO Szűz Kókuszolaj

500ml/üveg

A DXN BIO Szűz Kókuszolaj 100% természetes, finomítatlan kókuszolaj. Az érett, bio kókuszokból hidegen sajtolás technológiával kinyert kókuszolaj, hogy megőrizze bioaktív összetevőit. Használható főzéshez, sütéshez, salátákhoz dresszingként, hogy emelje az ételek ízvilágát.
NUTRIZHI 20 tasak x 30 g

A DXN NutriZhi egy olyan szója- és malátakeverék, ami első osztályú szójababból és Ganoderma micélium kivonatból készült. Egészségre jótékony hatású tápanyagokban (omega 3-ban, omega 6-ban, kalciumban) gazdag.CORDYPINE 700 ml

A DXN Cordypine a minőségi cordyceps és az erjesztett ananászlé nagyszerű keveréke.


Kóstoló csomagokGOOD MORNING DXN TRY PACK 

Tartalmaz:

1 tasak Cocozhi

2 tasak Spirulina cereal,

2 tasak NutrizhiDXN COFFEE TRY PACK 

Tartalmaz:

1 tasak Lingzhi coffee 3 in 1

1 tasak Zhi mocha coffee

2 tasak lingzhi Black coffee

1 tasak Maca Vita Coffee

1 tasak Cream coffee

1 tasak Maca Eu Coffee
EXTRA COFFEE TRY PACK 

Tartalmaz:

1 tasak Lingzhi Coffee 3 in1

1 tasak Lingzhi Black Coffee

1 tasak DXN White Coffee Zhino

1 tasak DXN Cream Coffee

1 tasak Zhi MochaDXN TRY PACK

Tartalmaz:

1 tasak Lingzhi Black Coffee

1 tasak Lingzhi Coffee 3in 1

1 tasak Crem Coffee

1 tasak Cocozhi

1 tasak Zhi Café Classic