Üzleti lehetőség

 

Fontos számodra is az egészség?

Esetleg pénzt is szeretnél keresni?

Szeretnél otthonról dolgozni, a meglévő jövedelmedet,
nyugdíjadat kiegészíteni
?


Te döntesz! Félsz vagy élsz! 

Egy olyan lehetőséget, egy olyan rendszert mutatok Neked, ami megoldást jelenthet az élet problémás területeire, legyen az egészségügyi probléma, vagy anyagi gondok, vagy ha csak egyszerűen a szabadidődet szeretnéd hasznosan eltölteni.
Emberek sokasága keresi az igazi pénzkereseti lehetőséget az interneten, de sokan tanácstalanok, bizalmatlanok, nem tudnak választani. 


Én ugyan nem munkát kerestem, hanem kávét, amitől nem ég a gyomrom, a kávét megtaláltam, és adódott számomra ez a lehetőség, hogy kávézva pénzt keressek. Bevallom, azért hezitáltam kicsit, és most ebben szeretnék Neked segítséget nyújtani, hogy Te bátran merj vállalkozni, mert semmi teljesíthetetlen elvárással nem kell szembenéznie annak, aki úgy dönt, hogy belekezd. Mindenki haladhat  a saját tempójában.
 

Nincsen kényszer, nincsenek kötelező elvárások.

Egy igazi munkát ajánlok, kiváló minőségű termékekkel, a hátterében egy megbízható céggel, és rendszeres jövedelemmel, persze a jövedelem csak úgy lesz rendszeres, ha rendszeresen teszel is érte.

Egy olyan üzleti lehetőséget ajánlok Neked, ami alapjaiban változtatta meg a gondolkodásmódomat az értékesítésről, a network marketingről, ami a közhiedelemmel ellentétben egy korrekt céggel párosulva - jelen esetben a DXN-nel - nagyon is hatékony rendszer. 

Sok-sok ember számára kiváló lehetőség lehet egy egészséges élet és az anyagi jólét megteremtésére.




Nem kell megijedni az értékesítés szó hallatán, hiszen az igazán jó értékesítő, az mesél, ő a mesélő. Egy mesélő, aki elmondja, elmeséli a saját élményeit, tapasztalatait egy finom kávé mellett a szolgáltatásról, és a termékekről. 
Ugyanis a valós network marketing lényege az, hogy ha elégedett vagy egy termékkel, azt másoknak is elmondd! Akkor is elmondanád, ha nem kapcsolódna hozzá üzleti lehetőség, de akkor még motiváltabb vagy, ha ezért a tevékenységedért pénzt kapsz a cégtől.
A kulcsszó az, hogy elégedett legyél egy termékkel! Tehát az a legfontosabb, hogy legyen saját terméktapasztalatod, hiszen akkor leszel hiteles, és akkor tudod szívből ajánlani másoknak is.

Emiatt van szükség egy kezdő csomag megvásárlására, ezért kell egy minimális anyagi befektetés!

Miért a DXN?

Sokan ma sem tudják eldönteni, mi volt az, ami igazán vonzó volt az első találkozáskor. Van akit az üzlet és a pénz, és van akit a termék, termékek szólítottak meg először,  én egy egészséges kávét kerestem, amit sikerült is megtalálnom, - ettől nem ég a gyomrom! 

Azt gondolom azok, akik a DXN-t képviselik az üzletet éppúgy szeretik mint a termékeket. Már nem tudnak és nem is akarnak a kettő között különbséget tenni.

A DXN egy életmód, egy életérzés.

Mi DXN-esek olyan termékeket fogyasztunk, használunk, amik harmóniában állnak a szervezetünkkel, amik a tapasztalatok alapján jó hatással vannak ránk és az egészségünkre, és nem utolsó sorban a pénztárcánkra. Megosztjuk a tapasztalatainkat, élményeinket, mesélünk a termékekről és az üzletről, és ennek eredményeként egyre több törzsvásárlónk lesz. Minél több a törzsvásárlónk, annál nagyobb forgalmat bonyolítunk le, ezáltal bevételünk is egyre nagyobb arányban növekszik. 

A Te sikered is azon fog majd múlni, hogy mennyi időt, energiát, feccölsz bele, mennyi törzsvásárlód lesz és mekkora forgalmat tudsz generálni.


Lehetőségünk van akár nemzetközi szintű üzletet is építeni, hiszen van egy professzionális online hátterünk, melynek köszönhetően a világ bármely részéről tudnak tőlünk vásárolni, vagy akár az üzletünkhöz, csapatunkhoz csatlakozni. 



Tehetjük ezt az "online", a marketing legfrissebb eszközeit igénybe véve, vagy hagyományos módon, "offline", személyesen kommunikálva, vagy a leghatékonyabban a két eszközt együttesen használva.  

Felmerülhet benned a kérdés, hogy mennyit lehet ezzel az üzlettel keresni?

A network marketinggel nem az elején lehet a legtöbbet keresni, de megfelelő mennyiségű és minőségű munkával ez az üzleti forma képes korlátlan jövedelmet biztosítani. Nincs limit és mindig csak az adott üzletépítőn múlik az, hogy mennyit keres. 
Fontos tudnod, hogy a TE üzleti sikered csakis rajtad múlik! Tekintsd ezt a saját üzleti vállalkozásodnak, hiszen nincs főnököd, magadnak dolgozol, a cég pedig az általad generált forgalom arányában fizet. 

A network marketing sokkal előnyösebb, mint egy hagyományos vállalkozás, nagyobb lehetőségeket és sokkal könnyebb életet kínál, ráadásul kockázatmentes, hiszen nincs szükség nagy összegű befektetésre. Bárki elkezdheti, nincs szűrő, nincs felvételi interjú, mint a legtöbb  cégnél. Viszont ezt is, mint minden szakmát, meg kell tanulni, ha profin és sikeresen szeretnéd csinálni. Ehhez számos ingyenes oktató videóanyag áll rendelkezésre, illetve lehetőség van képzéseken való részvételre is.

A leghelyesebb hozzáállás a munkavégzéshez a "nincs mit veszítenem", és ez igaz is, mert nincs mit veszíteni, csakis nyerhetünk.  

Ez a hozzáállás magabiztosságot ad, és  a  Te hatékonyságod jóval magasabb szintre fog emelkedni.

 Befektetés? Igen, kell! 

Kell egy minimális összeg az induláshoz, amivel megvásárolsz egy  100 pontot érő csomagot, amibe különféle termékeket válogathatsz össze, vagy veszel egy már összerakott DSP csomagot, ez az előnyösebb választás, mivel a csomag értékét sőt kicsivel többet a későbbi vásárlásaid alkalmával jóváírja a cég (ez a termékismeret miatt is hasznos számodra), és igen, még két dolog kell, fektesd be az idődet és az energiáidat, mert enélkül nem megy.

Aki objektíven végiggondolja a network marketingben rejlő lehetőségeket, az elsősorban azért csatlakozik, mert passzív jövedelmet szeretne, azaz szeretne akkor is pénzt keresni, amikor már nem dolgozik aktívan.

A passzív jövedelem a termékforgalmazásból keletkezik, vagyis a termékeket fogyasztók vásárlásaiból lesz  bevétel.

Összegezve, a network marketingnek az a lényege, hogy egyszer keményen megdolgozol valamiért, utána ezért a munkáért folyamatosan, több éven, évtizeden keresztül fogsz jövedelmet kapni, melyet majd gyermeked, gyermekeid, vagy bármelyik családtagod örökölhet.

Persze lesz, aki az üzletre nem, de a termékekre fogékony lesz, mert olyan termékek vannak középpontban, amit az emberek több mint 80 %-a napi szinten fogyaszt. Az egészséges életmóddal pedig egy olyan fókuszt helyezünk előtérbe, ami mellett akkor sem mehetünk el csukott szemmel, ha a család, az emberi kapcsolatok, a karrier, vagy éppen az önmegvalósítás az, amiben a legtöbbet szeretnénk fejlődni. Azt gondolom, sorrendet nem érdemes és nem is kell felállítani, de egy biztos, aki az egészségére nem figyel, és azzal nem törődik, az a többi területen sem tud maximálisan helyt állni. 

A jó hír az, hogy egy olyan üzletről beszélünk, amit bátran hirdethetünk az interneten, publikálhatunk, megoszthatunk, hiszen bárki számára elérhető és használható.


A fő terméket, a Ganodermás kávét tíz éve újdonságként mutatta be a DXN Magyarországnak és Európának, de ma már több százezren fogyasztják.

Azt tudjuk, hogy aki megkóstolja, megszereti - rabjává, fogyasztójává válik.


Ismerd meg Te is a DXN-t és a termékeit!

A felnőtt lakosság nagy többsége kávéfogyasztó, sőt inkább kávéfüggő. Nekünk van egy alternatívánk, egy jótékony, lúgosító hatású kávé, melyre óriási igény van.

Az emberek nem felejtik el meginni a reggeli kávéjukat, és nem akarnak a kávéjukról lemondani. A vásárlóink hamarosan nem kávéfüggők,  hanem DXN ganodermás kávéfüggők lesznek. 

Tudsz-e ennél stabilabb üzletet?


És ha azt kérdezed, miért a DXN?

A DXN vonzereje a küldetésében rejlik, hiszen célunk választ adni arra, hogy hogyan segítheti hozzá a cég az embereket, hogy életüket egy más minőségben éljék, akár fogyasztóként, akár munkatársként. 

A cég legfontosabb értékei a megbízhatóság, a becsületesség és az erény. Ez a DXN, vagyis a dexin szó jelentése.

Etikus MLM hálózatot építünk és ez a legfontosabb üzenetünk.

Ha a leírtakat szimpatikusnak találod, és szeretnél egy megbízható cég tagja lenni és kiváló minőségű termékeivel dolgozni, vagy ha kérdéseid vannak, esetleg úgy érzed, hogy inkább személyesen szeretnél erről beszélni, vedd fel velem a kapcsolatot az elérhetőségeim valamelyikén.

A regisztrációt követően válaszd a Dinamikus Start Program csomagjainkat, ezek segítségével már nagyobb lendülettel és terméktapasztalattal indulhatsz el az üzleted építésének az útján.

A DSP, Dinamikus Start Program részleteivel kapcsolatban is keress engem.

Amennyiben szívesen megkóstolnád a DXN kávéit, vagy kipróbálnál egy-egy terméket, akkor is jó helyen jársz, keress és megmutatom hogyan juthatsz hozzá.

A Te sikered a mi érdekünk is, ezért amennyiben igényled, biztos lehetsz benne, hogy mindenre megtanítunk, segítünk Neked, hogy sikeres legyél ebben az üzletben.






" Éljük úgy az életünket, hogy megtörténhessenek velünk a csodák. Nem várni kell a csodára, hanem tenni kell érte!"  

A regisztrációs útmutató áttekintéséhez kattints ide!