Személyi higiéniés termékek

Bőrápolás, prémium minőségű termékekkel! 

Érdekel? Fedezd fel ajánlatainkat, válogass kedvedre!

Mit is jelent a személyi higiéné?

A személyi higiéné az egyénre vonatkoztatott, életkori sajátosságoknak megfelelő egészségügyi szabályok összessége.

Területei:

  • Bőrápolás - tisztán tartás, a bőr igényének megfelelő ápolás
  • Hajápolás - tisztán tartás, gondos ápolás
  • Szájápolás
    • a fogmosás a megfelelő eszközökkel és módon, rendszeres fogorvosi ellenőrzés, a beteg fogak azonnali kezeltetése, foghiány feloldása
    • a szájüreg ápolása
  • Kéz és lábápolás: gyakori kézmosás, különösen fertőzéses időszakokban, körmök, illetve körömágy gondozása, lábgomba kialakulásának megelőzése
  • Díszítő kozmetika, testékszerek viselése: divatos, tehát tiltani nem lehet. Csak jó minőségű anyagokkal dolgozó, és ellenőrzött helyeket látogassunk. Probléma esetén azonnali orvosi vizsgálat szükséges.
  • Közvetlen környezetünk tisztasága: lakóhely, iskola, munkahely
  • Az egészséges táplálkozás
  • Az öltözködés
    • A ruházat anyaga: természetes eredetű, kényelmes, jól szellőző, évszaknak megfelelő
    • A ruházat részei: alsó ruházat, felső ruházat, otthoni viselet, iskolai, munkahelyi viselet, a szórakozás, illetve ünnepélyes alkalmakhoz kapcsolódó viseletek, a mindenkori divat követése és az egészség.
  • A helyes testtartás és a rendszeres testedzés: életkornak, nemnek, egészségi állapotnak megfelelő mozgásformák választása.
Ganoderma tartalmú szappan, fogkrém, sampon, tusfürdő, testápoló olajok, krémek a DXN kínálatából
 

Világhírű koreai kozmetikumok prémium termékei is megtalálhatók,  exkluzív alapanyagokkal a termékkínálatban. Mindenféle tartósítószer és szintetikus adalékanyagok nélkül.

MIÉRT AJÁNLJUK?

Mert nekünk is a legjobb jár, bőrünk is a legjobbat érdemli. Minden káros, adalékanyagoktól mentes sampont, tusfürdőt, szappant, fogkrémet használhatunk amivel a napi frissességet, a vonzó, üde megjelenést elérhetjük. Organikus körülmények közt előállított alapanyagok és egy élvonalbeli koreai cég garantálja a DXN kozmetikumok kiemelkedő minőségét. Minden termék szintetikus adalékoktól mentes, biztonságos és a legmagasabb igényeknek is megfelel.


Kényeztessük magunkat ezekkel a csodálatos termékekkel, élvezzük, mert megérdemeljük!

Fedezd fel a DXN Bőrápolási Termékcsalád adta szépséget!

Ganozhi szappan
A DXN Ganozhi szappant Ganoderma kivonat és pálmaolaj gazdagítja. Gyengéden tisztítja a bőrt, miközben - bőrkímélő módon - megőrzi a benne található természetes olajokat. Az E-vitaminban és antioxidánsokban gazdag pálmaolaj használata revitalizálja a bőrt és késlelteti az öregedési folyamatokat. A Ganozhi szappan használatával simább tapintású lesz a bőr. A pattanásos, mitesszeres, problémás bőrnél, mint pl. ekcéma, pikkelysömör, lábgomba is segít hidratáltan tartani azt.

Ganozhi tusfürdő
A Ganoderma kivonattal dúsított DXN Ganozhi tusfürdő gyengéden tisztítja bőrét, anélkül, hogy bőréből kivonná a természetes zsírokat. Így bőre puha és sima tapintású marad.

Ganozhi sampon
A semleges pH-értékű DXN Ganozhi sampon minden hajtípusra alkalmazható. A Ganoderma kivonattal és B5-vitaminnal dúsított, kímélő hatású DXN Ganozhi sampon használatától a haja egészségesebb, selymesebb és csillogóbb lesz.

DXN Toiletries Travel Kit
Egy különleges csomagolás - DXN Toiletries Travel Kit! A Piperecikkek készlete az utazások könnyebbé tételéhez. A csomag tartalma: - Ganozhi ™ sampon 50 ml - Ganozhi ™ tusfürdő 50 ml - Ganozhi ™ fogkrém 40 g

Ganozhi fogkrém
A DXN Ganozhi fogkrém nem tartalmaz fluoridot, szacharint és színezőanyagot, csak kiváló minőségű Ganoderma-kivonatot, mentolt és borsmenta olajat. Hatékonyan tisztítja a fogakat, használata után kellemes íz marad a szánkban. A fogaink egészségesebbek és csillogóbbak lesznek. 

Chubby Baby Oil
Búzacsíra-, napraforgómag-, zsurló és mirha-kivonatot tartalmazó bőrtisztító olaj a baba bőrének tisztítására. Megakadályozza a berepedéseket és a bőr kiszáradását, különösen a hajlatokban és gyűrődésekben. Felnőtteknek is ajánlott a smink eltávolítására, és a könyök, sarok felpuhítására.

Gano Masszázs Olaj
A DXN megalkotta a Gano Massage olajat, mely forradalmian új frissítő masszázst biztosít. A legjobb minőségű pálma olaj és Ganoderma kivonat tartalmával minden masszázs kitűnő kelléke. A pálmaolaj gazdag E-vitaminban, ami egy erős antioxidáns, mely képes csökkenteni a kártékony szabadgyökök számát a testben. Kortól és bőrtípustól függetlenül használható. Alkalmazható továbbá kisebb sérülések, égési sérülések, izomgörcsök esetén. Mivel természetes alapanyagokból készült, naponta alkalmazható akár érzékeny bőrre is.

DXN M Miracle nyugtató, tisztító hab tengeri liposzómákkal
A gyengéd, tisztító hab könnyű, puha lágyságával segít eltávolítani a koszt és a szennyeződéseket anélkül, hogy irritációt okozna. Valamint alkalmazható sminkeltávolításra és mindennapi bőrápolásra is.

DXN M Miracle nyugtató tonik tengeri liposzómákkal
Ez a bőrnyugtató tonik segít a bőr egyensúlyának és tökéletes kondíciójának fenntartásában.

DXN M Miracle hidratáló algakivonat tengeri liposzómákkal
A tengeri algakivonat Spirulina és Ganoderma kivonatokon, nagy koncentrációjú mélységi vízkapszulákon, valamint hialuronsavon alapszik. A bőr számára hidratálást és ragyogó megjelenést kölcsönöz.

 Válogass kedvedre! 


Érdekel Téged is?

Hogyan lehet a tiéd? Egyszerű, rendeld meg a webáruházból! Megveheted kiskereskedelmi áron, így 25%-al többe kerül, vagy regisztrálhatsz ingyenesen, így törzsvásárlói áron megkapod.
Kérdésed van?