Regisztrációs útmutató

Hallgasd meg a videót a részletes tájékoztatóról:


A DXN REGISZTRÁCIÓ MENETE

 A jobb oldali regisztrációs űrlap kitöltése 

  1. Nyisd meg a törzsvásárlói regisztrációs linket: https://eworld.dxn2u.com/s/accreg/hu/310023336
    Ha véletlenül nem magyarul jelenik meg, akkor fent a lefelé nyílra kattintva válaszd ki a MAGYAR nyelvet.
  2. Olvasd el a DXN regisztrációs lapot és nyilatkozatot, majd görgess le, és ha igaz, akkor kattints a kék - Elolvastam és egyetértek gombra.
  3. Bejön egy új oldal és itt töltsd ki a megfelelő adataiddal: ország, név, cím, születési dátum, nemzetiség. e-mail, telefon.
    Csak a piros csillaggal megjelölt mezőket kötelező kitölteni.
    Csak magánszemély regisztrálhat itt, tehát csak személyes adatokat adhatsz meg.
  4. Ha szeretnél örököst megadni, akkor pipáld ki ezt: Jelöld be, a kedvezményezett információinak frissítéséhez, és add meg az adatokat. Ha nem adod meg, akkor jog szerint öröklődik.
  5. Kattints a Folytatás gombra.
  6. Tekintsd át a regisztrációdat, hogy minden adatod pontosan lett kitöltve - ha hibát találtál, akkor görgess a lap aljára, kattints a Vissza gombra
  7. Hírlevél feliratkozási lehetőség - Ha szeretnél információkat kapni a helyi irodától, akkor pipáld ki
  8. Olvasd el a Jelentkezési nyilatkozatot és pipáld ki ezt, ha igaz: Elolvastam és egyetértek a fenti nyilatkozattal* és pipáld ki az adatvédelmi nyilatkozatot is, amennyiben elolvasás után egyetértesz vele és kattints a Folytatás gombra.
  9. Ekkor egy felugró ablak tájékoztat arról, hogy a regisztrációs folyamatot 100 pont értékű vásárlással, vagy DSP csomag vásárlásával tudod befejezni. Kattints az OK gombra.
  10. A következő felületen válaszd ki, hogy tetszőlegesen összeválogatott 100 PV értékű DXN terméket vásárolsz vagy DSP csomagot rendelsz.
  11. Válaszd ki a szállítási és a fizetési módot, végül kattints a Rendelés gombra.
  12. Ezután megjelenik a Megrendelés visszaigazolása, ami a regisztráció és a hozzá kapcsolódó vásárlás minden részletét tartalmazza.

    További lépések:

  13. Lépj be az e-mail fiókodba (amelyik e-mail címedet a regisztrációkor megadtad).
  14. A visszaigazoló levélben találod a DXN kódod és az akitváló kódod is. (Ha nem érkezett meg, akkor nézd meg a Spam mappát is.) Keresd meg az e-mailben: Weboldal URL-je Kattints ide - és bejön az Első bejelentkezés - Aktiválás tag részére
  15. Add meg az Aktiváló kódot, amit 4 számjegyből áll és az e-mailbe találod. Találd ki és írd be a jelszót, amit mindig használni szeretnél és írd be még egyszer (Jelszó megerősítése).
  16. Kattints a Beküldésre
  17. Ezután bejön a főoldal, ahol ezentúl mindig be tudsz jelentkezni az eWorldbe. A felhasználóneved: a DXN kódod (amit az üdvözlő e-mailben is megtalálsz), az általad választott jelszó és a biztonsági kód beírásával tudsz bejelentkezni
  18. A sikeres bejelentkezést követően megjelenik egy üdvözlő ablak, ami arról tájékoztat, hogy a regisztráció még jóváhagyásra vár. Kattints az OK gombra. A regisztráció 24 órán belül elfogadásra kerül, ezután már tudsz szponzorálni, addig csak a webáruházat tudod használni.
A fenti lépéseket videón is meg tudod tekinteni a YouTube csatornámon: 


Bármilyen kérdés esetén fordulj hozzám bizalommal!Kérdésed van?
Ebben a videóban részletes útmutatást hallhatsz a tagregisztrációkról, a DSP csomagos termékrendelés és a 100 pontos vásárlásról folyamatáról is.