Nem akarsz lemondani a kávézás öröméről?

 Igyál olyan kávét ami jótékonyan hat a szervezetedre!

A DXN ganodermás kávéi ilyenek, próbáld ki ezeket a finom és egészséges termékeket és élvezd a különbséget!

A Brazíliából származó kiváló minőségű arabica kávéhoz ganodermakivonatot kevernek (ezért ezek a kávék kizárólag instant kiszerelésben kaphatók), így ezzel az eljárással egy olyan élvezeti cikk válik elérhetővé, mely a ganoderma gomba jótékony hatásának köszönhetően nem csak ízében, hanem a szervezetre gyakorolt pozitív tulajdonságaiban is egyedi, és különleges.
 

A DXN ganodermás kávé semlegesíti a szervezet által felhalmozott savakat, fogyasztásával megszüntethető a gyomorégés. Rendszeres és kizárólagos (ha szeretnéd megtapasztalni a valós hatását ne fogyassz mellette más kávét!) fogyasztásával csökkenthető vagy akár növelhető a vérnyomás értéke.
Magas vérnyomás problémával küzdők is fogyaszthatják. 
A modern kutatások kimutatták, hogy a Ganoderma gomba (a kifejlett termőtest és a micélium) közel 200 biológiailag aktív összetevőjének köszönhetően aspecifikus immunstimuláns, roboráns és májvédő hatású "gyógynövény", mely megoldást jelenthet a magas vérnyomás és a magas vércukorszint elleni
küzdelemben is.

Az emberek hajlamosak elfelejteni, hogy bevegyék a napi vitamin adagjukat vagy éppen anyagi lehetőségük miatt kényszerülnek lemondani a megszokott étrend-kiegészítőjükről.

De hallottál már olyan esetről, hogy valaki elfelejtette meginni a reggeli kávéját? 

A DXN részéről egy óriási ötlet volt, hogy egy olyan napi fogyasztási (élvezeti) cikkhez keverte hozzá a szervezetünk számára oly fontos alkotóelemeket tartalmazó ganoderma gombát, mely biztosan nem fog kimaradni a mindennapi életünkből.  

A DXN a világ legnagyobb ganoderma kávét gyártó vállalata. Termékeit 180 országban, több mint 6 millió törzsvásárló fogyasztja nap, mint nap.
A DXN ganoderma tartalmú kávéi nem tartalmaznak mesterséges színezéket, tartósítószert és ízfokozókat.
Magyarországi termékkínálatunkban jelenleg nyolc kávéspecialitás szerepel. 
 

Szeretnéd megismerni kávéinkat?