A DXN a világ legnagyobb Ganoderma vállalata



Az alapító

A DXN-t - a világhírű Indiai Institute of Technology-n diplomázott - Dato'dr. Lim Siow Jin alapította. Dato 'Dr. Lim az üzleti tevékenységet a gombák emberi egészségre gyakorolt előnyeinek ismeretében indította el.

Több mint 20 év kutatás és tudományos elemzés után Dato Dr. Lim felfedezte a Ganoderma/Lingzhi gomba sajátos előnyeit és hatásait az emberi egészségre vonatkozóan. Dato Dr. Lim a Lingzhi fontosságának és az egészségre gyakorolt hatásának felismerése után elkezdte megosztani az ismereteit a csodálatos gyógynövényről a barátaival és munkatársaival.

De Dato 'Dr. Lim itt még nem állt meg. Úgy érezte, hogy olyan céget kellene alapítania, amely segítségére lehet, hogy e csodálatos gyógynövény előnyeit minél több ember megismerhesse, minél több emberhez eljuthasson. 1993-ban Dato "Dr. Lim álma valóra vált, létrehozta a DXN-t, Malajziában, Kedah-ban.

Mély érdeklődése és a végtelen erőfeszítése késztette arra, hogy a Ganoderma vagy a Lingzhi teljes potenciálját kihasználja, melyek az egészség tekintetében a gyógynövények királyaként váltak ismertté. Ennek köszönhetően 1993-ban Dato' Dr. Lim megalapította a DXN-t.

A DXN fő üzleti tevékenysége magába foglalja a termesztést, gyártást és a forgalmazást. A Malajziában alapított, és világszerte működő vállalkozás jól ismert a Ganoderma üzletágáról. Termékei közé tartoznak az étrend-kiegészítők, az élelmiszerek és italok, a személyes higiéniai termékek, a bőrápolási és a kozmetikai termékek, ( háztartási termékek és a vízkezelő rendszerek, -ezek még hazánkban nem kaphatók ). Az 1993-as megalakulása óta a DXN megerősítette "One Dragon One World One Market és One Mind" koncepcióját. Ezzel a koncepcióval a DXN az évek során folyamatosan növekedett. Olyannyira, hogy a DXN Holdings Berhad-ot 2003. szeptember 30-ától bejegyezték a malajziai tőzsdén. Majd 2011. december 27-én az alapító vételi ajánlata után kivezették onnan.

A DXN Holdings Berhad a DXN Csoport befektetési és alapkezelő társasága. A DXN magas minőség iránti elkötelezettségének köszönhetően számos kiemelkedő elismerést és köszönetet kapott a különböző egészségügyi és üzleti szervezetektől. A DXN a dinamikus fejlődésnek köszönhetően a gazdaság más területein is komoly befektetésekkel rendelkezik, így az ingatlan üzlet és az információ technológia terén. A cég alaptevékenysége a direct selling üzletág, amely a nagy sikernek köszönhetően világszinten elterjedt és több mint 8 millió regisztrált Tagja van. Ezzel a DXN a megszilárdította vezetői pozícióját a világ Ganoderma piacán.


A DXN alapítója és elnöke Dr. Lim Siow Jin egy óriási megtiszteltetésben részesült. Állami elismerésként a maláj királyi díjátadó ünnepségen a "Datuk" címet adták neki. (2019.09.)


Vállalati identitás

A ZÖLD szín a fa, amely a piac dinamikus növekedését és terjeszkedését szimbolizálja. A zöld ágak a Ganodermát szimbolizálják, amely a vállalat szilárd elhatározását jelenti a növekedésre és elszánt törekvését a kiválóságra azáltal, hogy a egészség alapú iparra koncentrál.

A PIROS szín a tűz, amely a vállalat harcos szellemét szimbolizálja. A piros ovális forma a felkelő napot szimbolizálja, amely a dinamizmust, eltökéltséget és a kitartást jelenti a DXN víziójának megvalósításához.

A KÉK szín a víz, amely a vállalatot szimbolizálja, mely az erőteljes fejlődések alapja. A kék vízszintes vonal a vállalatot szimbolizálja, amely az üzleti fejlődés lendületének erőforrása.

 

A DXN hatalmas megbecsülésnek örvend Malajziában. Az egyik legnagyobb elismerés, amikor egy ország azzal fejezi ki nagyrabecsülését egy cég felé, hogy helyi nevezetességei között javasolják az oda érkező turistáknak a vállalat meglátogatását.
Szinte nincs is olyan nap Alor Setar külterületén fekvő hatalmas farm életében, amikor ne állnának a parkolójában turistabuszok. Többek között meg lehet tekinteni a Spirulina termesztő medencéket, valamint a közvetlenül mellettük álló üzembe is be lehet menni, ahol az alga vízből történő kiválasztását és szárítását végzik. Sőt, akár meg is lehet kóstolni az algaport. 
 
 
 

A gyárlátogatás csúcsa viszont mindenképpen a Ganoderma ültetvény megtekintése lehet, hiszen ennek a gombának a termesztése és modern feldolgozása tette világhírűvé a DXN céget.  
 
A DXN fontosnak tartja, hogy tagjai, termékfogyasztói, törzsvásárlói legalább egyszer eljussanak ide a világ bármely pontjáról. Hiszen így nem csupán mások élményeit hallgathatják meg, hanem közvetlenül ismerkedhetnek meg a bio termesztéssel és a modern, gyógyszergyári tisztaságú feldolgozással.  
 

A DXN 1993-ban alakult Malajziában.

A DXN neve a kínai DEXIN szóból ered, melynek jelentése: Megbízhatóság - Becsületesség - Erény. A cég több mint 25 éves működése alatt bebizonyította, hogy e szerint is cselekszik, így büszkén és méltón viselheti ezt a nevet. Több mint 180 országban, több mint 175 termékkel, közel 8 millió törzsvásárlóval van jelen a piacon, és folyamatosan növekszik, új gyárakat, ültetvényeket hoz létre. Magyarországon 2009-ben kezdte meg működését. 

A Malajziában alapított és világszerte működő DXN vállalat jól ismert a ganoderma üzletágáról.

 

Ha szeretnéd, Te is tagja lehetsz ennek az országokat átívelő sikeres Csapatnak.

A cég alaptevékenysége a direct selling üzletág, amely a nagy sikernek köszönhetően világszinten elterjedt és több mint 8 millió elégedett törzsvásárlóval büszkélkedhet. Ezzel a DXN megszilárdította vezetői pozícióját a világ Ganoderma piacán.

A 2018. évi forgalma alapján a világ direkt értékesítő vállalatai közül az előkelő 15. helyet foglalja el. Erre szokás azt mondani: erős és biztonságos anyagi és szakmai háttér. Az ábra is mutatja, hogy stabil, folyamatosan növekvő céggel van dolgunk.

A DXN magas minőség iránti elkötelezettségének köszönhetően számos kiemelkedő elismerést és köszönetet kapott a különböző egészségügyi és üzleti szervezetektől.

 

A DXN vállalat számos ISO minősítéssel és tanúsítvánnyal rendelkező cég, melyeket minden évben újra és újra megújít. Nagyon kevés cég rendelkezik ennyi minősítéssel. 

DXN Holding Bhd. Laboratórium Osztálya 2006. július 17-én megkapta a MS ISO/IEC 17025 Akkreditációs Oklevelet a műszaki megfeleléséért, meghatározott műveleti hatóköréért és a laboratórium minőség kezelőrendszerének működéséért.

A DXN gyógyszerészeti gyár 34.000 négyzetméteren terül el és világszínvonalú berendezésekkel szerelték fel. Ez az első Ganoderma feldolgozógyár Malajziában ami megkapta a TGA (Gyógyhatású Termékek Nyilvántartásba Vétele) oklevelét az Ausztrál Egészségügyi Minisztériumtól és a Lloyd's Minőségbiztosítótól megkapta a MS ISO 9001 2000 oklevelet 1999. szeptemberétől. A legelsők között kapta meg a GMP (Jó Gyártási Gyakorlat) oklevelet a Maláj Egészségügyi Minisztérium Nemzeti Gyógyszerészeti Hivatalától.

A DXN Ganoderma ültetvény számos különleges és fontos jellemvonással büszkélkedik a csúcsminőségű Ganoderma termesztésben.

Ezek a különlegességek a következők:

  • Megfelelő klíma - forró és párás környezet 26-27 C fok hőmérsékleti tartományban;
  • Tiszta víz - 7.0 - 7.9 pH fenntartásával;
  • Friss levegő - az ültetvény az őserdő mellett van, messze a várostól, hogy biztosítsák a méreganyag mentességet termékeikben;
  • Bio termesztés - természetes anyagokat úgy, mint rizspelyvát és fűrészport használnak, rovarölőszerek és szteroidok nélkül. Ezzel a módszerrel, több mint 200 fajta elsődleges és másodlagos szert állítanak elő, úgy mint enzim, koenzim, aminosav, vitaminok, szénhidrát és más nyomelemek, amelyek megjavítják és felerősítik a gomba minőségét, mennyiségét, növekedését és ellenálló képességét a kártevőkkel szemben;
  • Szövet kultúra módszer - 2 millió Ganodermát termelnek csúcs minőségű, egyszerű anya ültetvényen,
  • Felfüggesztett Elrendezési Módszer - azért használják, hogy a nemkívánatos dolgok ne kerülhessenek érintkezésbe a Ganodermával, így annak növekedése biztosított.

2007 novemberében a Mezőgazdasági Minisztérium akkreditálta a DXN Lingzhi ültetvényt a Malajziai Biotervbe, ami azt jelenti, hogy megfelel az MS1529:2001 szabványnak és az Okleveles Bioültetvény követelményeinek is.

A kutatás és fejlesztés a DXN küldetése, hogy biztosítsa a csúcsminőségű termékek gyártását, és elsődleges fontosságúnak tekinti a környezetbarát gyakorlatot és emberi egészséget a gyártás minden fázisában.

Ez a DXN közös erőfeszítése a kutatás fejlesztésében oda vezetett, hogy a vállalat termékei megfelelnek a legmagasabb nemzetközi szabványnak és annyira természetes eredetűek, amennyire csak lehetnek.

 

Miért jó választás a DXN?

  • A DXN a világ legnagyobb Ganoderma vállalata;
  • Kedvező áron, minőségi termékeket kínál;
  • Az első közvetlen értékesítéssel foglalkozó cég, amely bevezette a "One World One Market" koncepciót, amellyel egyetlen tagsággal a világ bármely országában kedvezményesen vásárolhatunk, ill. értékesíthetünk;
  • Mindent egy kézben tart, a termesztéstől kezdve a feldolgozáson keresztül, a csomagoláson át a vásárlók felé irányuló marketing tevékenységet is maga végzi, szigorú felügyelet mellett; Ez a garancia arra, hogy ugyanezt a minőséget, ugyanezen az áron más cég nem tudja előállítani;
  • A DXN tisztességes, kölcsönösen előnyös marketing tervet kínál;
  • Elismerések világszerte;
  • Egy cég, amely segít az egészség megőrzésében, a pénzügyi függetlenség megteremtésében és a személyes célok elérésében; ezáltal javítva az életminőséget.

DXN tagság előnyei

  • A DXN termékeit a fogyasztói árhoz képest jóval olcsóbban, tagsági áron tudod megvásárolni;
  • Rendszeres törzsvásárlóknak további kedvezmények;
  • A "One World One Market" filozófiája lehetővé teszi, hogy egyetlen tagsággal a világ bármely pontjáról passzív jövedelemre tehess szert;
  • Több mint 8 millió regisztrált taggal és 70 DXN fiókkal, valamint több mint 180 országban van lehetőség arra, hogy az üzleti tevékenységed nemzetközi piacokra vidd, mellyel a világ bármely pontjáról korlátlan számú tagot regisztrálhatsz;
  • Utazási lehetőségek a világ körül;
  • Hozzáférés az ingyenes képzési modulokhoz, előadásokhoz, és 24 órás támogatásokhoz;
  • Weboldal és webshop termékekkel és tartalommal feltöltve;
  • Örökölhető tagság.